24 червня професійне та глядацьке журі оголосило підсумки AndriyivskyFest

36003205 2084413611878590 6719781075406553088 n 1

Офіційний результат ІІ Міжнаргодного театрального фетсивалю AndriyivskyFest

Професійне журі:

За кращу виставу: Вільнюський театр під керівництвом Оскараса Коршуноваса (Литва) за виставу «Божевільний» (режисер Оскарас Коршуновас).

За витончене втілення ідеї авторського театру: Георг Стефанакідіс — драматург і постановник вистави «П”єта» (виробництво «Cromatic Sequence&ArtSyndicate», місто Афіни, Греція).

За краще виконання чоловічої ролі: Еймантас Пакалка — за роль Поприщіна у виставі «Божевільний» (Вільнюський театр під керівництвом Оскараса Коршуноваса, Литва)

За краще виконання жіночої ролі: Евеліна Арапіді — за роль у виставі «П”єта» (виробництво «Cromatic Sequence&ArtSyndicate», місто Афіни, Греція).

За проникливе втілення образу сучасної жінки: Світлана Журавльова — за роль у моновиставі «Кицька на спогад про темінь» Херсонського академічного українського музично-драматичного театру ім. Миколи Куліша (Україна).

За створення неординарного жіночого характеру: Галина Капралова — за роль Ольги Хоружинської у виставі «Таїна буття» Запорізького академічного українського музично-драматичного театру ім. Володимира Магара (Україна).

За яскраву палітру виражальних засобів: Станіславу Колокольнікову — за роботу у виставі «Жінки Моцарта» Київського академічного театру «Колесо» (Україна).

За образне вирішення сценічного простору: Надії Дворянкіній — художнику-постановнику вистави «Таїна буття» Запорізького академічного українського музично-драматичного театру ім. Володимира Магара (Україна).

За виразну музично-пластичну концепцію вистави: Ірині Кліщевській — постановнику вистави  «Жінки Моцарта» Київського академічного театру «Колесо» (Україна).

Спеціальний приз Генерального директора фестивалю отримала Олена Мостовенко та Гомельський Молодіжний театр (вистава "Метод")

Приз Глядацького журі отримала вистава "Божевільний"  режисер (Оскарас Коршуновас). Вільнюського театру під керівництвом Оскараса Коршуноваса (Литва)

 

 Програма фестивалю 

 повернутись до ТЕАТРАЛЬНОГО БЛОГУ